Morcovi glasati ca la Valcea
O garnitura dulce, pentru orice tip de carne. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Dulceata de caise umplute cu nuci
O reteta inedita de dulceata - caise umplute cu miez de nuca.
Ingrediente
- 40 de caise;
- 1, 250 kg de zahar;
- 1 lamaie;
- miez de nuca;
- 3 pahare de apa.
Mod de Preparare Dulceata de caise umplute cu nuci
- fructele tari si coapte se curata de coaja si se pun timp de 2 ore in apa de var; se spala apoi in apa rece si li se scot samburii;
- se umplu cu miez de nuca si se pun la zvantat;
- apa se fierbe cu zaharul, iar cand siropul e bine legat, se adauga caisele;
- se lasa dulceata la o parte timp de 15 minute, dupa care se pune la fiert, miscand cratita din cand in cand, pentru a nu se lipi fructele;
- cand e aproape gata, se pune zeama de lamaie.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.