Rulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne
Paste cu carne in sos de rosii, cu rulouri de vinete cu smantana si cascaval ras, la cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Cartofi umpluti cu ciuperci
Cartofi umpluti cu un delicios amestec de ciuperci, ceapa, usturoi si patrunjel verde.
Ingrediente
- 8 cartofi;
- 500 g de ciuperci;
- 1 ceapa;
- 1 catel de usturoi;
- 1 legatura de patrunjel verde;
- 1 gogosar;
- 100 ml de ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Cartofi umpluti cu ciuperci
- cartofii se curata, se decupeaza un capacel si li se scoate miezul, dupa care se pun la fiert si se lasa doar 10 minute;
- ciupercile se taie felii, iar ceapa se toaca, apoi se calesc impreuna in ulei, pana scade zeama lasata;
- se adauga piper, sare, patrunjel tocat si usturoi pisat;
- cartofii se scurg bine de apa si se umplu cu amestecul de ciuperci, apoi se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptor pentru 15-20 de minute;
- cand sunt gata, se orneaza cu patrunjel si feliute de gogosar.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.