Caviar cu vinete
Specialitate recomandata in trecut de Casa Capsa, aceasta este asemanatoare cu salata de vinete. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Drob de miel
Acest preparat este numit pe alocuri placinta de cighir.
Ingrediente
- 1 kg de maruntaie de miel: ficat, inima, plamani, rinichi, splina;
- 2 cepe;
- 150 g de unt;
- 6 oua mari (sau doar 2, daca nu se pune smantana);
- 3 legaturi de ceapa verde;
- 3 legaturi de usturoi verde;
- 1 pahar de smantana;
- verdeata (marar, patrunjel);
- sare si piper;
- 1 prapur de miel.
Mod de Preparare Drob de miel
- se spala prapurul, se lasa in apa rece;
- se spala maruntaiele in cateva ape, apoi se oparesc scurt in apa clocotita;
- se fierb in apa cu praf de sare 30 de minute de la primul clocot si se scot;
- dupa ce se racesc, se toaca din cutit, marunt;
- ceapa (si cea uscata si cea verde), usturoiul, verdeata se toaca maruntel;
- ceapa uscata se pune in unt la prajit;
- cand s-a inmuiat si s-a stravezit putin, se adauga tocatura, se sfaraie inca 5 minute, se ia prajeala de pe foc, se scurge bine de grasime si se raceste;
- ouale se bat cu sare si piper;
- se amesteca toate:tocatura, ceapa ramasa, ouale si smantana;
- prapurul se scurge de apa, se intinde fin si se umple cu amestecatura de mai sus;
- se unge bine tava ca de cozonac cu unt, se potriveste drobul in forma asta si se da la cuptor la foc mic, pana se rumeneste.
Mod de servire
Se serveste cu pelin rece.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.