Mamaliga de cartofi
Se spune ca gospodinele din Bucovina sunt experte in mamaliguta, iar daca o tanara nu stie sa faca mamaliga cum trebuie se considera ca nu-i inca buna de maritat. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Curcan umplut cu castane
Curcan umplut cu carne tocata si piure de castane, servit cu cartofi pai.
Ingrediente
- 800 g de carne de curcan;
- 250 g de carne de porc;
- 1 kg de castane;
- 60 g de unt;
- 100 g de untura;
- 600 g de cartofi;
- sare, piper si nucsoara macinata.
Mod de Preparare Curcan umplut cu castane
- curcanul se curata si i se scoate pieptul cu os cu tot;
- castanele se coc in tava, se curata de coaja si se trec prin masina de tocat;
- carnea de porc se trece prin masina de tocat cu sita fina, se amesteca cu sarea, piperul si nucsoara, apoi se coace in unt la cuptor; cand e gata, se amesteca cu piureul de castane;
- cu aceasta compozitie se umple curcanul, i se coase pieptul cu ata, se unge cu untura si se da la cuptor in tava tapetata cu untura;
- cartofii se taie pai si se prajesc in untura;
- curcanul se serveste cald, cu garnitura de cartofi pai.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.