
Ciorba de pasare pitesteana
O gustoasa ciorba din carne de pasare si legume, dreasa cu ou si zeama de lamaie. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Ciorba de stevie si corcoduse
Cioba cu stevie si corcoduse, imbogatita cu sunculita taraneasca, oua si verdeata proaspata.
Ingrediente
- 5 legaturi de stevie;
- 200 g de corcoduse verzi;
- 1 ceapa mica;
- cate 2-3 fire de ceapa si usturoi verde;
- 50 g de sunculita taraneasca;
- 6 oua;
- 2 linguri de orez;
- 2 linguri de ulei;
- cate 1 legatura de marar, patrunjel si leustean;
- 1,5 l de supa de legume;
- ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ciorba de stevie si corcoduse
- corcodusele se spala, se curata de codite si se fierb in apa cat sa le acopere, apoi se paseaza prin sita, obtinandu-se astfel un bulion;
- supa de legume se pune pe foc, intr-o oala de 3 l, si, cand incepe sa fiarba, se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, iar dupa 5 minute, stevia taiata in fasii;
- separat, se prajesc in putin ulei feliutele de sunculita cu un praf de piper, iar dupa ce s-au rumenit, se adauga in oala, impreuna cu orezul;
- cand orezul a fiert, se micsoreaza intensitatea focului, se sparg ouale si se toarna inauntru continutul lor, incet si fara sa se sparga galbenusurile;
- se presara si verdeata tocata marunt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.