Tochitura moldoveneasca
Tochitura moldoveneasca, un preparat traditional pentru zona Moldovei, va avea un gust de neuitat daca se va folosi un ceaun de tuci si va fi servit cu branza de oi framantata sau cas. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Crap umplut cu ciuperci
O reteta speciala tipica Deltei Dunarii, sofisticata si cu care sigur reusiti sa va impresionati musafirii.
Ingrediente
- 1 crap de aprox. 2 kg;
- 200 g de ceapa;
- 200 g de miez de paine;
- 100 ml de lapte;
- 50 g de lapti de peste;
- 200 g de ciuperci;
- 50 g de usturoi uscat;
- 50 g de pesmet;
- 2 oua;
- 200 ml de vin;
- 150 g de unt;
- 150 g de sare;
- 10 g de piper;
- 1 legatura de patrunjel verde.
Mod de Preparare Crap umplut cu ciuperci
- ceapa se taie fin si se inabuse, painea se inmoaie in lapte si se stoarce, iar laptii de peste se sfarama cu furculita;
- ciupercile se taie felii si se inabuse in unt;
- un ou se fierbe si se toaca marunt;
- patrunjelul se toaca si el;
- se amesteca apoi toate acestea: ceapa, miezul de paine, laptii, patrunjelul, ciupercile, oul fiert si unul intreg, usturoiul, piperul si putin pesmet, iar cu amestecul obtinut se umple pestele si se coase;
- se aseaza apoi intr-o tava unsa cu unt, se toarna deasupra vinul si se lasa la rumenit.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.