Rulada suceveana cu branza de vaci
Rulada cu branza si stafide. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Crap rasol cu sos de vin
Crap cu sos de vin, decorat cu lamaie si verdeata, specialitate intalnita in Ardeal.
Ingrediente
- 2 kg de crap;
- 100 g de ceapa;
- 150 ml de vin;
- 150 g de faina;
- 100 g de unt;
- 10 g de boia de ardei;
- 50 g de sare;
- 2 g de piper;
- 1 foaie de dafin;
- 1 lamaie;
- verdeata.
Mod de Preparare Crap rasol cu sos de vin
- pestele se curata de cap si tendoane, se spala si se pune la fiert in apa rece cu sare si ceapa;
- faina se rumeneste in unt; se adauga boiaua, se stinge cu vin si se lasa sa fiarba;
- se adauga piperul si foaia de dafin, se mai lasa sa fiarba 10-15 minute;
- pestele se aseaza pe un platou, iar sosul se strecoara peste;
- se decoreaza cu felii de lamaie si verdeata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.