
Zacusca de somn
Zacusca de peste cu legume si masline, fiarta in vin si bulion si condimentata cu dafin si cimbru. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Crap rasol cu sos de vin
Crap cu sos de vin, decorat cu lamaie si verdeata, specialitate intalnita in Ardeal.
Ingrediente
- 2 kg de crap;
- 100 g de ceapa;
- 150 ml de vin;
- 150 g de faina;
- 100 g de unt;
- 10 g de boia de ardei;
- 50 g de sare;
- 2 g de piper;
- 1 foaie de dafin;
- 1 lamaie;
- verdeata.
Mod de Preparare Crap rasol cu sos de vin
- pestele se curata de cap si tendoane, se spala si se pune la fiert in apa rece cu sare si ceapa;
- faina se rumeneste in unt; se adauga boiaua, se stinge cu vin si se lasa sa fiarba;
- se adauga piperul si foaia de dafin, se mai lasa sa fiarba 10-15 minute;
- pestele se aseaza pe un platou, iar sosul se strecoara peste;
- se decoreaza cu felii de lamaie si verdeata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.