7,297 oferte
3,178 obiective

Crap rasol cu sos de vin

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-05-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Crap rasol cu sos de vin

Crap cu sos de vin, decorat cu lamaie si verdeata, specialitate intalnita in Ardeal.

Ingrediente

  • 2 kg de crap;
  • 100 g de ceapa;
  • 150 ml de vin;
  • 150 g de faina;
  • 100 g de unt;
  • 10 g de boia de ardei;
  • 50 g de sare;
  • 2 g de piper;
  • 1 foaie de dafin;
  • 1 lamaie;
  • verdeata.

Mod de Preparare Crap rasol cu sos de vin

  • pestele se curata de cap si tendoane, se spala si se pune la fiert in apa rece cu sare si ceapa;
  • faina se rumeneste in unt; se adauga boiaua, se stinge cu vin si se lasa sa fiarba;
  • se adauga piperul si foaia de dafin, se mai lasa sa fiarba 10-15 minute;
  • pestele se aseaza pe un platou, iar sosul se strecoara peste;
  • se decoreaza cu felii de lamaie si verdeata.

+ adauga comentariu pentru Crap rasol cu sos de vin COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania