Miel la tava
Aceasta specialitate se recomanda a fi prezenta in toate meniurile de Pasti de pe ale noastre meleaguri, nu doar in Muntenia. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Crap cu legume la cuptor
Crap cu morcov, patrunjel, telina, ardei gras, cartof, mazare, fasole verde si rosii, la cuptor.
Ingrediente
- 150 g de crap;
- 1 morcov;
- 1 radacina de patrunjel;
- 1/4 radacina de telina;
- 1/4 ardei gras;
- 2 rosii;
- 1 lingura de mazare verde;
- 1 lingura de fasole verde;
- 1 legatura de verdeata: marar si patrunjel;
- 1-2 linguri de suc de rosii;
- 1 cartof;
- 2 linguri de ulei;
- sare.
Mod de Preparare Crap cu legume la cuptor
- pestele se spala si se fierbe in apa cu sare;
- morcovul, radacina de patrunjel, telina si ardeiul gras se curata, se taie marunt si se inabuse in ulei pana se inmoaie;
- mazarea si fasolea verde se curata si se fierb in apa clocotita cu sare;
- cartoful se curata si se fierbe separat, apoi se taie in sferturi si se adauga, impreuna cu fasolea verde si mazarea, peste legumele calite;
- se aseaza toate intr-un vas, se pune pestele fiert, apoi rosiile decojite si taiate felii si sosul de rosii, dandu-se totul la cuptor pentru 5-10 minute;
- la sfarsit, se presara verdeata tocata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.