Sandvisuri de tuica
Triunghiuri cu crema de oua, telina, ardei si maioneza, decorate cu ceapa verde - un aperitiv numai bun de servit cu un paharel de tuica. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Crap ca la Ialomita
Crap prajit, condimentat cu cimbru si boia, apoi fiert in rosii si vin.
Ingrediente
- 750 g de carne de crap (fara cap);
- 150 ml de ulei;
- 1 kg de rosii;
- 250 g de ceapa;
- 25 g de faina;
- 50 ml de vin rosu;
- 1 g de boia de ardei dulce;
- 1 g de cimbru;
- 25 g de sare;
- 1 g de piper.
Mod de Preparare Crap ca la Ialomita
- pestele se curata, se taie in portii, se lasa sa se scurga si se sareaza;
- se da apoi prin faina si se rumeneste in ulei incins;
- ceapa se taie in felii subtiri si se inabuse si ea in ulei; cand incepe sa se rumeneasca, se adauga bucatile de peste prajit;
- rosiile se oparesc, se curata de coaja si samanta si se taie in bucatele mici;
- se adauga apoi pestelui, impreuna cu cimbrul, piperul si boiaua; cratita se acopera si se lasa sa fiarba incet, pana scad rosiile;
- se adauga vinul si se mai lasa sa dea in clocot de 2-3 ori, apoi este gata.
Mod de servire
Se poate servi cald sau rece, cu cartofi natur.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.