Papanasi moldovenesti
Papanasii prajiti, de origine moldoveneasca, sunt replica papanasilor de familie austro-ungara. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Covrigei cu branza de oaie
Covrigei cu branza, la cuptor.
Ingrediente
- 500 g de faina;
- 250 g de branza de oaie;
- 3 oua;
- 250 g de unt;
- 1 pahar de smantana;
- 1 plic de amoniac;
- 1-2 linguri de lapte;
- 1-2 lingurite de sare.
Mod de Preparare Covrigei cu branza de oaie
- amoniacul se dizolva in lapte si se amesteca intr-un vas cu branza razuita si cu toate celelalte ingrediente (din cele 3 oua se pun doar 2);
- din aluatul obtinut se intinde o foaie de 1 cm grosime, care se unge cu un ou batut, apoi, cu ajutorul formei, se taie covrigeii;
- acestia se dau la cuptor si se coc pana capata o culoare aurie.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.