Imam Baialdi
Deliciu turcesc pentru zile de post. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Conopida la cuptor ca-n Ardeal
Conopida cu carne macinata, rosii, smantana, oua si branza de burduf, la cuptor.
Ingrediente
- 1 conopida;
- 500 g de carne tocata;
- 3 rosii;
- 3 oua;
- 100 g de branza de burduf;
- 4 linguri de ulei;
- 3 linguri de pesmet;
- 3 linguri de smantana;
- sare si piper.
Mod de Preparare Conopida la cuptor ca-n Ardeal
- conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa sarata;
- carnea tocata se prajeste cu 2 linguri de ulei, sare si piper dupa gust;
- jumatate din buchetele se aseaza intr-o tava unsa cu 2 linguri de ulei si tapetata cu pesmet, iar deasupra se pune carnea;
- restul de conopida se aseaza peste carne, apoi se toarna smantana batuta cu ouale si rosiile taiate felii;
- deasupra se presara branza de burduf si se da tava la cuptor pentru 20 de minute;
- cand este gata, se poate presara marar tocat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.