Tarta de praz cu cascaval afumat
Tarta de praz cu cascaval, la cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciuperci cu sunca si costita
Ciuperci umplute cu sunca presata, ou si costita afumata.
Ingrediente
- 10 ciuperci albe;
- 300 g de sunca presata;
- 3 oua;
- 100 g de unt;
- 10 feliute de costita;
- ulei;
- sare si piper dupa gust.
Mod de Preparare Ciuperci cu sunca si costita
- ouale se fierb in apa cu sare;
- sunca se taie si se trece prin masina de tocat, apoi se amesteca cu galbenusurile pasate si cu untul;
- ciupercile se curata si se picura pe fiecare cate un strop de ulei, dupa care se baga la cuptor pentru 5 minute;
- se scot ciupercile, se lasa 5 minute sa se racoreasca si se umplu cu compozitia de sunca;
- se aseaza pe fiecare ciuperca umpluta cate o feliuta de cotita si se dau iar la cuptor, pana se rumenesc.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.