Tocana ca la Abrud
Tocana cu carne de porc, cu specific ardelenesc. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciuperci cu praz
Mancare de ciuperci cu praz si usturoi.
Ingrediente
- 500 g de ciuperci;
- 2 fire de praz;
- 1 capatana de usturoi;
- 1 lingura de faina;
- 200 ml de ulei;
- sare, dupa gust.
Mod de Preparare Ciuperci cu praz
- prazul se curata, se taie marunt si se caleste in ulei;
- usturoiul se curata, se piseaza si se adauga, impreuna cu 1,5 l de apa, peste praz;
- ciupercile se spala bine, se calesc cateva minute, apoi se adauga si ele peste praz;
- cant toate sunt bine fierte, se pune un amestec facut din faina si 100 ml de apa, lasand sa mai dea in 1-2 clocote.
Mod de servire
Se servesc calde, cu paine prajita sau mamaliguta.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.