Sarmale de Maramures
Sarmale in foi de varza murata, cu ciolan de porc afumat. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciuperci cu branza topita
Ciuperci cu branza topita si marar.
Ingrediente
- 500 g de ciuperci proaspete;
- 2 tuburi de branza topita;
- 1 legatura de marar;
- ulei;
- piper.
Mod de Preparare Ciuperci cu branza topita
- ciupercile se curata, se spala, se taie felii si se calesc in ulei, lasandu-se pe foc descoperite, pana scade toata zeama;
- se adauga branza topita si piper dupa gust, dand intr-un clocot, doua;
- la final se presara mararul tocat.
Mod de servire
Se servesc proaspete.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.