Obleti prajiti
Pestisori crocanti cu mujdei, gustosi de nu te mai poti opri din mancat. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Ciorba de pui cu zeama de corcoduse
Reteta adaugata de catre
admin in data de
2011-10-18
3 voturi
din Descriere Ciorba de pui cu zeama de corcoduse
O ciorba olteneasca din pui si zeama de corcoduse, cu fidea, zarzavat si verdeata.
Ingrediente
- 1 kg de carne de pui;
- 100 g de ceapa;
- 60 g de morcovi;
- 60 g de patrunjel (radacina);
- 60 g de telina;
- 500 g de corcoduse;
- 50 g de fidea;
- 1 ou;
- 20 g de leustean;
- 20 g de patrunjel frunze;
- 30 g de ardei gras;
- 15 g de sare;
- 3 g de piper boabe.
Mod de Preparare Ciorba de pui cu zeama de corcoduse
- puiul se transeaza, se spala, iar zarzavatul se taie marunt; apoi se pun impreuna pe foc, intr-un litru de apa rece;
- corcodusele se fierb separat, apoi se trec prin sita; tot separat se fierbe si fideaua;
- indata ce zarzavaturile si carnea s-au patruns, se adauga zeama de corcoduse, fideaua, sarea si piperul; se mai da in 2-3 clocote;
- se adauga galbenusul batut si amestecat cu patrunjelul si leusteanul tocate fin.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.