Ciuperci la gratar cu slanina si branza
Ciuperci umplute cu slanina facute la gratar, cu branza rasa si mujdei. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de macris
Dreasa cu smantana, cioba de macris este delicioasa.
Ingrediente
- 250 g de macris;
- 2 linguri de faina;
- 100 g de smantana;
- 50 ml de ulei;
- sare.
Mod de Preparare Ciorba de macris
- macrisul se spala bine, apoi se pune intr-o cratita cu uleiul si faina si se caleste;
- se adauga 1 l de apa si sare, dupa care se pune la fiert;
- dupa ccca. 10 minute, se toarna smantana.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.