Medalion ardelenesc cu ciuperci
Gatit din muschi de porc si ciuperci, medalionul ardelenesc este un preparat delicios. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Salata aradeana
Salata cu oua, sunca si cascaval, imbracata in maioneza.
Ingrediente
- 250 g de cascaval;
- 8 oua;
- 500 g de sunca;
- maioneza din 2 oua.
Mod de Preparare Salata aradeana
- ouale se fierb cat mai tari, chiar rascoapte, si dupa ce s-au racit foarte bine se decojesc si se dau prin razatoarea cu ochiuri mari;
- la fel se procedeaza cu sunca si cu cascavalul;
- pe o farfurie intinsa se aseaza apoi straturi de sunca, cascaval, oua, apoi iarasi sunca si tot asa, pana se termina ingredientele; ultimul strat trebuie sa fie de sunca;
- se imbraca totul in maioneza si se decoreaza cu patrunjel sau dupa imaginatie.
Mod de servire
Se serveste rece (trebuie sa stea la frigider cel putin doua ore inainte de a fi servita).
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.