Musaca de Post
Musacaua face parte din randul preparatelor culinare variate pentru ca se poate jongla cu ingredientele dupa preferinta, in functie de ce anume se afla in camara sau in frigider. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Nectar de visine
Dulce-acrisor si racoritor, nectarul de visine face deliciul celor mici si celor mari.
Ingrediente
- 4 kg de visine foarte coapte;
- 500 g de zahar.
Mod de Preparare Nectar de visine
- visinele se spala, li se scot samburii, apoi se paseaza sau se dau prin sita;
- din zahar si 1 l de apa se fierbe un sirop;
- cand acesta s-a legat, se adauga piureul de visine;
- se omogenizeaza bine si se toarna imediat in sticle mici, care se leaga cu celofan si se fierb 20 de minute pe baie de aburi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.