Ostropel cu piept de pui
Ostropel de piept de pui, cu ceapa, usturoi, bulion si vin alb. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de gulii cu perisoare
Ciorba de gulii cu perisoare, inmiresmata cu marar verde si cimbru.
Ingrediente
- 1 gulie;
- 300 g de carne slaba tocata;
- 2 morcovi;
- 1 ceapa mare;
- 1 ardei;
- 250 ml de suc de rosii;
- 2 linguri de orez;
- 1 ou;
- 1 lingura de gris;
- 100 ml de ulei;
- 1 legatura de marar;
- 1 cana de bors;
- cimbru;
- sare.
Mod de Preparare Ciorba de gulii cu perisoare
- legumele se curata si se taie marunt, gulia si morcovii se dau prin razatoare, apoi se pun toate la fiert in apa cu sare;
- carnea tocata se amesteca cu orezul spalat, oul, grisul si un praf de sare, iar din pasta formata se fac perisoare;
- se pun langa legume dupa ce acestea au fiert si se lasa sa fiarba impreuna pe foc mic;
- cand sunt si perisoarele fierte, se adauga sucul de rosii, uleiul si borsul; se potriveste si de sare;
- se mai lasa ciorba sa dea in 2-3 clocote, apoi se da deoparte si se presara mararul verde si cimbrul tocate.
Mod de servire
Se serveste cu smantana.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.