Aperitiv cu ciuperci
Un aperitiv gustos din ciuperci, morcov ras si ceapa, kaizer, smantana, marar tocat si ou. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de cap de crap
Delicatesa specifica Deltei.
Ingrediente
- 2-4 capete de crap cat mai mare;
- 5 cartofi potriviti;
- 3 rosii;
- 2 cepe;
- 1 morcov;
- 1 ardei iute;
- 2 linguri de otet;
- verdeata: leustean, telina, patrunjel;
- sare, dupa gust.
Mod de Preparare Ciorba de cap de crap
- cartofii, ceapa, rosiile, morcovul si ardeiul iute se taie marunt, zaruri;
- capetele de peste se spala scurt in apa rece si se pun la fiert, impreuna cu legumele tocate, in apa cat sa le acopere;
- dupa primele clocote se curata de spuma, se acopera si se lasa la fiert o jumatate de ora; dupa aceea se sareaza, se toarna otetul si se mai lasa sa clocoteasca 5 minute;
- verdeata se toaca si se adauga fierturii;
- se ofera fierbinte, pestele pe un platou, zeama in castron.
Mod de servire
Se poate servi cu un sos facut din 1-2 polonice de ciorba, la care se adauga otet, usturoi pisat si verdeata tocata pasta, in care se inmoaie carnea pestelui, dar si cu un pahar de rachiu de caise sau de tuica tare de prune.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.