Vinete evantai
Vinete evantai cu rosii, ardei, ceapa, sunca si cascaval, la cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Ciorba cu perisoare din pate de soia
Reteta adaugata de catre
admin in data de
2012-03-15
6 voturi
din Descriere Ciorba cu perisoare din pate de soia
Ciorba de legume cu perisoare din pate de soia cu nuca.
Ingrediente
- 1 lingura de pate de soia;
- 2 linguri de orez;
- 1 lingura de nuca pisata;
- 1 ceapa mare;
- 1 morcov,
- 1 patrunjel (radacina);
- 2 cartofi;
- 1/2 telina;
- 1 ou;
- 1 lingura de ulei;
- 2 legaturi de patrunjel verde.
Mod de Preparare Ciorba cu perisoare din pate de soia
- cartofii, telina, morcovul si radacina de patrunjel se curata, se taie si se pun la fiert intr-o oala cu apa; dupa ce au fiert, legumele se scot;
- ceapa se taie marunt si se caleste, iar oul se bate;
- se amesteca orezul cu pateul de soia, nuca pisata, ceapa, oul si patrunjelul verde tocat marunt;
- din compozitia obtinuta se formeaza, cu ajutorul unei linguri, perisoare, care se pun in supa de legume;
- se mai lasa pe foc timp de 25 de minute, apoi se da deoparte si se presara verdeata tocata.
Mod de servire
Se serveste cu iaurt sau smantana.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.