Orez cu conopida la cuptor
Orez cu conopida si cascaval, la cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba ca in Bihor
O fiertura gustoasa de legume, servita cu smantana si tarhon.
Ingrediente
- 1 kg de fasole verde;
- 1 kg de cartofi;
- 250 g de morcovi;
- 250 g de albitura (radacina de patrunjel, pastarnac, telina);
- 200 g de ceapa;
- 550 ml de ulei;
- 75 g de faina;
- 250 g de smantana;
- 2 oua;
- 100 g de ardei gras;
- 100 g de rosii;
- 1 kg de oase;
- 50 ml de otet;
- 1 legatura de tarhon;
- 50 g de sare.
Mod de Preparare Ciorba ca in Bihor
- oasele se spala bine si se pun la fiert cu sare, mai intai la foc tare, pana la spumare, apoi la foc domol;
- ceapa, morcovii, albitura si ardeii se taie marunt, cartofii si rosiile cubulete; se taie si fasolea verde;
- ceapa, morcovii si albitura se calesc in ulei; cand s-au inmuiat, se adauga ardeiul gras;
- aceste legume, dar si cartofii, se adauga apoi in zeama de oase;
- cand sunt aproape fierte, se adauga fasolea, apoi, dupa doua clocote, rosiile;
- tarhonul se taie marunt;
- ouale se amesteca cu faina si smantana; se adauga tarhonul;
- la final, aceasta compozitie se toarna treptat in ciorba, amestecand incet;
- se acreste dupa gust.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.