Ghebe murate
Se asorteaza cu o gramada de mancaruri, dar sunt bune si neinsotite. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Chiftelute din maruntaie de porc
Chifteluite din ficat, plamani si limba de porc.
Ingrediente
- 200 g de ficat de porc;
- 600 g de plamani de porc;
- 200 g de limba de porc;
- 100 ml de ulei;
- 2 linguri de faina;
- 1 ceapa;
- 3 oua;
- 2 legaturi de marar;
- 2 legaturi de patrunjel;
- sare si piper.
Mod de Preparare Chiftelute din maruntaie de porc
- ficatul, plamanii si limba se curata si se spala, apoi se pun la fiert in apa rece cu putina sare; se lasa aproape o ora si se aduna spuma cand e cazul, apoi se scot, se lasa la racit, dupa care se dau prin masina de tocat;
- ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se inabusa intr-o cratita cu doua linguri de ulei si una de apa, apoi se adauga maruntaiele si se mai lasa un sfert de ora;
- se ia cratita de pe foc, se lasa pana se raceste, apoi se adauga 2 oua, sare, piper si verdeata tocata marunt;
- se modeleaza bilute, care se dau prin faina si ou batut, apoi se rumenesc in ulei incins.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.