Chiftelute de peste
Facute de obicei din fileuri de peste cu oase fine, reprezinta un delicios aperitiv specific Dobrogei. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Rezervatia Naturala Comarnic Bistrita-Nasaud
- Manastirea Agapia (Agapia Noua sau Agapia din Vale)Neamt
- Muzeul Judetean de Etnografie si al Regimentului de Granita CaransebesCaras-Severin
- Biserica StreiHunedoara
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Chiftelute de peste in sos tomat
Chiftelute de peste in sos de rosii cu dafin.
Ingrediente
- 1,5 kg de carne de peste file;
- 2 legaturi de marar;
- 1 l de suc de rosii;
- 2 foi de dafin;
- ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Chiftelute de peste in sos tomat
- carnea de peste si mararul se toaca, apoi se amesteca si se formeaza chiftele care se prajesc in ulei; dupa ce se scot din tigaie, se aseaza pe o farfurie tapetata cu servet de hartie, care sa absoarba grasimea;
- sucul de rosii se pune la fiert, la foc mic, impreuna cu putin ulei, foile de dafin, sare si piper dupa gust;
- dupa ce sosul a fiert, se adauga, cu grija, chiftelele si se mai lasa sa dea in unu-doua clocote.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.