Tochitura moldoveneasca la tigaie
Amestec reusit de carne, maruntaie si carnaciori, tochitura moldoveneasca la tigaie se prepara usor si este extrem de satioasa, cat sa ai energie pentru intreaga zi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Chiftelute brailene
Facute cu carne de peste, chiftelutele brailene sunt un aperitiv excelent pentru musafiri.
Ingrediente
- 600 g de peste alb;
- 50 g de paine alba;
- 50 g de ceapa;
- 1 ou;
- 50 ml de ulei;
- 40 g de faina;
- 20 g de verdeata;
- 10 g de usturoi;
- 20 g de sare;
- 1 g de piper.
Mod de Preparare Chiftelute brailene
- pestele se curata si se pune la fiert in apa rece cu sare;
- dupa ce s-a racit, se da de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu painea, ceapa, usturoiul si verdeata;
- oul, piperul si sarea se amesteca cu aceasta compozitie pana se omogenizeaza;
- se formeaza chiftelutele, se tavalesc prin faina si se prajesc intr-o baie de ulei incins.
Mod de servire
Se servesc calde, cu un paharel de tuica.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.