Gulas secuiesc
Gulasul este considerat de fapt o ciorba foarte groasa, taina ascunsa, cu alte cuvinte merchezul acestei specialitati savuroase este sosul mult. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Chiftele din cartofi si dovlecei
Reteta adaugata de catre
alina36 in data de
2012-07-27
3 voturi
din Descriere Chiftele din cartofi si dovlecei
Chiftele din cartofi, dovlecei si cascaval.
Ingrediente
- 4-5 cartofi mari;
- 2-3 dovlecei;
- 5 oua;
- 300 g de branza dulce sau cascaval;
- 2 legaturi de patrunjel;
- 1 legatura de marar;
- faina cat cuprinde;
- ulei;
- 1 lingurita de piper;
- sare.
Mod de Preparare Chiftele din cartofi si dovlecei
- cartofii si dovleceii se curata si se dau prin razatoarea mare, alaturi de cascaval;
- se amesteca apoi intr-un castron cu ouale si faina cat cuprinde
- din pasta obtinuta se formeaza, cu ajutorul unei linguri, chiftelele, care se prajesc in ulei incins.
Mod de servire
Se servesc calde, cu legume de sezon: rosii, castraveti etc.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.