
Musaca de Post
Musacaua face parte din randul preparatelor culinare variate pentru ca se poate jongla cu ingredientele dupa preferinta, in functie de ce anume se afla in camara sau in frigider. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Dulceata de trandafiri
Dulceata de trandafiri, o delicatesa usor de preparat.
Ingrediente
- 300 g de zahar;
- 150 g de petale de trandafiri pentru dulceata;
- sare de lamaie.
Mod de Preparare Dulceata de trandafiri
- petalele, curatate si spalate, se freaca cu sarea de lamaie, fara a le strivi;
- se oparesc intr-un litru de apa si se pun intr-un tifon, ca sa se scurga;
- din apa cu care s-au oparit, se pun 750 ml la fiert cu zaharul; se lasa sa fiarba un sfert de ora, adaugandu-se apoi petalele frecate cu sare de lamaie;
- se continua fierberea pana ce siropul este bine legat si se pune in borcane.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.