Ciorba de miel
Ciorba de miel cu zarzavat, orez, verdeata si bors, dreasa cu smantana si ou. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Chec cu struguri
Chec cu struguri, stafide, nuca si coaja de portocala.
Ingrediente
- 500 g de faina;
- 100 g de unt;
- 4 oua;
- 250 g de zahar pudra;
- 200 ml de lapte;
- 100 g de boabe de struguri;
- 50 g de coaja de portocale zaharisita;
- 50 g de nuci sau alune;
- 50 g de stafide;
- 1 plic de praf de copt;
- 1 plic de zahar vanilat;
- sare.
Mod de Preparare Chec cu struguri
- se freaca untul cu galbenusurile, 200 g de zahar pudra si putina sare;
- faina se amesteca cu praful de copt, apoi se adauga treptat crema de unt, alternand cu laptele rece;
- la sfarsit se incorporeaza albusurile batute spuma, boabele de struguri, stafidele, nucile (sau alunele) taiate in bucati potrivite si coaja de portocala;
- se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava de chec, in care se toarna compozitia; se coace 10-15 minute la foc potrivit, apoi la foc slab aproximativ 40 de minute;
- inainte sa se raceasca de tot, checul se scoate din tava si se presara cu zahar pudra; se taie felii abia dupa 1-2 ore.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.