Varza a la Teleorman
Varza calita in straturi, cu carne de porc si sos de rosii - o inventie teleormaneana interesanta si satioasa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Chec cu smochine
Un desert plin de savoare.
Ingrediente
- 250 g de zahar;
- 350 g de faina;
- 150 g de unt;
- 4 oua;
- 250 g de smochine;
- 250 g de miez de nuca;
- 1 lamaie;
- 1 pliculet de zahar vanilat.
Mod de Preparare Chec cu smochine
- smochinele se curata, se lasa sa se inmoaie timp de o ora in apa rece, dupa care se dau prin masina de tocat;
- lamaia se da pe razatoare;
- se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma;
- se freaca bine untul cu zaharul, pana se formeaza o crema spumoasa, apoi se incorporeaza, pe rand, galbenusurile, faina, zaharul vanilat, smochinele, coaja rasa de lamaie si albusurile;
- se omogenizeaza compozitia si se toarna intr-o forma unsa cu putin unt, apoi se da la cuptor, la foc iute, sa se coaca; se taie in felii numai dupa ce se raceste.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.