Papara de peste
Papara ardeleneasca este o reteta specifica partii de nord a regiunii, care solicita la ospetie prin savoarea si deliciul pestilor marunti gatiti in untura. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Chec cu fasole verde
Chec cu umplutura de fasole verde si smantana.
Ingrediente
- 550 g de faina;
- 1 kg de fasole verde;
- 250 g de smantana;
- 200 ml de ulei;
- 100 g de unt;
- 100 ml de bors;
- 1/2 plic de praf de copt;
- 1 legatura de patrunjel;
- sare.
Mod de Preparare Chec cu fasole verde
- fasolea se fierbe in apa cu sare si se lasa sa se scurga;
- se topeste untul, in care se rumenesc 50 g de faina, apoi se adauga 200 g de smantana si dupa cateva minute si fasolea, lasand totul sa scada bine;
- din 500 g de faina, 50 de grame de smantana, bors, ulei, praf de copt si sare se framanta un aluat potrivit, din care se intind doua foi;
- se aseaza o foaie intr-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina, apoi se toarna uplutura de fasole si se acopera cu cealata foaie;
- se inteapa cu furculita si se da la cuptor pentru 30 de minute; se taie numai dupa ce s-a racit in tava.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.