Crap ca la Ialomita
Crap prajit, condimentat cu cimbru si boia, apoi fiert in rosii si vin. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pastai scazute
Mancarea de fasole pastai, cu ardei si rosii, este foarte gustoasa si se poate consuma si in post.
Ingrediente
- 1,5 kg de pastai de fasole (galbene, late);
- 1/2 kg de ardei;
- 1 kg de rosii;
- 1/2 kg de ceapa;
- 1 legatura de patrunjel;
- 100 ml de ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Pastai scazute
- pastaile de fasole se curata, se spala si se rup in bucatele;
- ardeii si ceapa se taie pestisori, rosiile se decojesc si se taie marunt;
- ceapa se caleste, apoi se adauga ardeii si se lasa pana se inmoaie;
- se pun pastaile si se acopera cu un capac, lasand sa fiarba inabusit, la foc mic; se amesteca din cand in cand;
- dupa ce s-au inmuiat pastaile, se adauga rosiile, se potriveste de sare si piper si se mai lasa cateva minute;
- inainte de a lua oala de pe foc, se presara patrunjelul tocat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.