Covrigei cu branza de oaie
Covrigei cu branza, la cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Cascaval umplut cu ciuperci si sunca
Reteta adaugata de catre
evelyne in data de
2016-09-30
2 voturi
din Descriere Cascaval umplut cu ciuperci si sunca
Rotita de cascaval afumat, umpluta cu amestec de ciuperci, sunca si marar, la cuptor.
Ingrediente
- 1 rotita de cascaval afumat;
- 300 g de ciuperci;
- 150 g de sunca presata;
- 1 lingura de faina;
- 1 legatura de marar;
- ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Cascaval umplut cu ciuperci si sunca
- ciupercile curatate si sunca se taie bucatele, se calesc in ulei si se potriveste gustul de sare si piper; se presara apoi mararul si se mai lasa pe foc cateva minute;
- cu un cutit bine ascutit, se scoate miezul cascavalului, umplandu-se rotita cu amestecul de sunca si ciuperci;
- se infasoara apoi rotita intr-o folie de aluminiu unsa cu unt si se da la cuptor pentru 25 de minute;
- dupa ce s-a copt, se lasa cascavalul sa se receasca putin, apoi se scoate din folie si se aseaza pe un platou cu salata verde.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.