Sarmalute cu ghiza
Sarmalutele cu ghiza sunt sanatoase si perfecte pentru zilele in care te saturi de carne. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Cartofi umpluti cu branza de vaci
Cartofi fierti umpluti cu o pasta de branza si marar.
Ingrediente
- 1,5 kg de cartofi;
- 600 g de branza de vaci;
- 100 g de gris;
- 300 ml de lapte;
- 1 ou;
- 100 g de marar;
- 100 g de sare.
Mod de Preparare Cartofi umpluti cu branza de vaci
- cartofii se aleg de aceeasi marime, se spala si se pun la fiert in coaja;
- laptele se fierbe, adaugandu-se grisul presarat si amestecandu-se bine cu telul;
- dupe ce compozitia a fiert, se lasa sa se raceasca si se amesteca apoi cu branza, verdeata tocata marunt si ou, pana se formeaza o pasta;
- cand cartofii sunt fierti, se lasa la racit, se curata de coaja si se taie pe jumatate, in lung;
- cu o lingurita se scobeste apoi mijlocul, lasand o margine de cca. 2 cm;
- jumatatile de cartofi se umplu apoi cu pasta de branza.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.