Sarmale de porc cu afumatura
Sarmale de porc in foi de varza murata, cu slanina, soric si os afumat. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Cartofi cu chimen
Chimenul este prezent in planul culinar al partii de nord a Moldovei in prepararea multor macaruri la cuptor. Este un condiment excelent care asigura fiecarei retete un gust sofisticat.
Ingrediente
- 1 kg cartofi;
- 100 g unt;
- 1 lingurita chimen pisat;
- 150 g cas scurs bine;
- 1 ou;
- sare, piper;
- putin patrunjel verde;
- 1 ceasca cu smantana.
Mod de Preparare Cartofi cu chimen
- se curata cartofii, se taie cubulete, se fierb in apa sarata;
- se unge un vas cu unt;
- se scurg cartofii, se pun in vasul uns, se adauga si restul de unt;
- se presara faina de chimen, se potriveste cu piper si sare;
- se rade casul, se bate cu ou si se toarna peste cartofi;
- se da cuptor pentru 10 minute, sa primeasca putina culoare;
- se toaca patrunjelul, se presara peste cartofi si se acopera cu smantana.
Mod de servire
Se serveste alaturi de un pahar cu vin alb demisec.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.