
Crema de branza de vaci cu morcovi si mere
Crema de branza de vaci cu morcovi, mar, miere de albine si smantana, decorata cu felii de piersici. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Ciorba de fasole cu afumatura
Ciorba de fasole cu carnati afumati si costita, imbogatita cu fidea si cimbru.
Ingrediente
- 300 g de fasole;
- 2 morcovi;
- 1 radacina de albitura;
- 1 ceapa;
- 2 catei de usturoi;
- 100 g de fidea;
- 3-4 rosii;
- 50 ml de otet;
- 350 g de carnati afumati;
- 100 g de costita afumata;
- cimbru;
- sare.
Mod de Preparare Ciorba de fasole cu afumatura
- se fierbe fasolea in 3-4 ape, in ultima punandu-se si sare;
- se adauga morcovii si albitura rase, ceapa tocata, mujdeiul de usturoi, cimbrul si rosiile pasate;
- dupa ce au dat in fiert, se pune fideaua;
- costita se taie, se caleste, se adauga carnatii feliati, care apoi se pun la ciorba;
- se acreste ciorba cu otet si se adauga sare dupa gust.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.