Pasta din branza de vaci
Pasta din branza de vaci cu ceapa, maioneza si boia. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pui fript umplut
Pui umplut cu pasta de maruntaie, smantana si marar, la cuptor.
Ingrediente
- 1 pui de aproximativ 1 kg;
- 2 oua;
- 2 linguri de pesmet;
- 40 g de unt;
- 50 g de smantana;
- 1 legatura de marar;
- 1 legatura de patrunjel;
- sare si piper.
Mod de Preparare Pui fript umplut
- se curata puiul, se spala si se scot maruntaiele, care se curata bine si se toaca marunt;
- intr-o tigaie, se infierbanta untul si se rumeneste pesmetul, apoi se lasa la racit;
- se amesteca maruntaiele cu ouale, cu pesmetul, smantana, mararul si patrunjelul tocate marunt, sare si piper; se omogenizeaza compozitia si se umple puiul cu ea;
- se coase puiul si se pune intr-o tava unsa cu unt, dandu-se la cuptor, la foc potrivit, pana se rumeneste; din cand in cand, se stropeste cu sosul din tava;
- cand s-a patruns bine carnea, se scoate, se descoase si se serveste la masa.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.