Inima de porc umpluta
Inima de porc umpluta cu amestec de carne, ficat, ceapa, patrunjel verde si ou. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Budinca de vin
15 dramuri unt pui intr-o tigaie sa se infierbinte si pui de la patru franzele posmag intr-insul ca sa se umfle; apoi pui 100 dramuri vin alb sa fearba amestecandu-l, si apoi il lasa sa se racoreasca; pui 20
dramuri unt si-l freci puhav, si pui trei oua intregi si patru galbanusuri unul dupa altul, de la o alamaie coaja, 30 dramuri zahar, si cand vor fi amestecate bine, iei de la patru albusuri omat;
amestecandu-l binisor si ungand calupul cu unt si cu posmag il torni inuntru si-l dai in cuptoriu.
* dram - unitate de masura pentru greutati, egala (in Moldova) cu aproximativ 3 grame; bucatica, farama;
* posmag - pemet;
* puhav - pufos, moale;
* omat - albus batut spuma;
* calup - tipar; forma in care de regula se coc placintele.
Ingrediente
Mod de Preparare Budinca de vin
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.