Cartofi copti cu mere si iaurt
Cartofi copti umpluti cu mere si iaurt de fructe. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Budinca de spanac cu ciuperci
Budinca de spanac cu ciuperci, imbogatita cu nucsoara si cascaval.
Ingrediente
- 1 kg de spanac;
- 300 g de ciuperci proaspete;
- 4 oua;
- 2 linguri de faina;
- 150 g de cascaval;
- 150 g de unt;
- 1 lingura de pesmet;
- 1 catel de usturoi;
- nucsoara;
- sare.
Mod de Preparare Budinca de spanac cu ciuperci
- spanacul se spala si se fierbe in apa cu sare;
- ciupercile se curata si se calesc in 50 g de unt;
- dupa ce spanacul a fiert, se paseaza si se amesteca cu ciupercile calite;
- galbenusurile se freaca cu untul ramas, se adauga 100 g de cascaval ras si se incorporeaza amestecul in compozitia de spanac;
- se adauga apoi faina desfacuta in putina apa calda, se presara sare si nucsoara dupa gust si se mai pun usturoiul pisat si, la sfarsit, albusurile batute spuma;
- se toarna compozitia obtinuta intr-un vas uns cu unt si tapetat cu pesmet, deasupra se presara cascavalul ramas ras si se da la cuptor pentru 35-40 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.