Tocana dobrogeana de porc
Pentru un pranz copios, tocana dobrogeana de porc e alegerea perfecta. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Buciume prajite in unt
Pui pe o masa 160 dramuri faina, 50 dramuri unt proaspat taiat felii in faina, 80 dramuri migdale curatite si pisate cu faina, 5 dramuri scortisoara, de la o alamaie coaja; intai freci faina cu unt cu un ciuciutoriu bine, apoi pui scortisoara si coaja de alamaie, un ou intreg si 4 galbanusuri, 40 dramuri zahar cernut; il amesteci bine cu ciuciutoriul, apoi il intinzi de o muche de cutit de gros; pe urma tai
turtele cat calupurile de mari; ai unt in oala si cand incepe a ferbe, moi calupul in unt si pui degraba turta pe dansul si o legi cu ata; sa o pui in unt si o lasa de se rumineste; apoi o scoti degraba de pe
calup si-o presari cu zahar sau ii faci glas deasupra.
* buciume - colaci in forma de cornet;
* dram - unitate de masura pentru greutati, egala (in Moldova) cu aproximativ 3 grame; bucatica, farama;
* ciuciutoriu - sucitor, facalet;
* glas - glazura.
Ingrediente
Mod de Preparare Buciume prajite in unt
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.