Ostropel cu piept de pui
Ostropel de piept de pui, cu ceapa, usturoi, bulion si vin alb. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Tochitura olteneasca
Mancare olteneasca cu carne de porc, ceapa, vin alb si ardei iute, numai buna pentru un pranz satios.
Ingrediente
- 750 g de carne de porc;
- 500 g de ceapa;
- 100 g de untura;
- 50 g de usturoi;
- 50 g de bulion;
- 25 g de ardei iute pisat;
- 100 ml de vin alb;
- 50 g de sare.
Mod de Preparare Tochitura olteneasca
- carnea se taie bucati si se pune la prajit in untura fierbinte;
- ceapa se toaca marunt si, cand carnea este aproape gata, se adauga peste si se calesc impreuna;
- se adauga apoi bulionul si se stinge cu apa;
- se lasa sa fiarba si se potriveste cu sare;
- usturoiul se taie marunt si se adauga fierturii, impreuna cu piperul si ardeiul pisat;
- se mai fierbe cateva clocote, dupa care se adauga vinul.
Mod de servire
Se serveste cu mamaliguta si se asezoneaza cu vin roze sau palinca.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.