Ciorba cu perisoare din pate de soia
Ciorba de legume cu perisoare din pate de soia cu nuca. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Bors de sfecla cu cartofi si smantana
Reteta adaugata de catre
admin in data de
2014-11-30
5 voturi
din Descriere Bors de sfecla cu cartofi si smantana
O delicioasa fiertura, borsul de sfecla cu cartofi si smantana e sanatos si hranitor.
Ingrediente
- 500 g de cartofi;
- 250 g de sfecla rosie;
- 200 g de smantana;
- 400 g de ceapa;
- 100 g de morcovi;
- 3 oua;
- 100 g de bulion pasta;
- 100 g de patrunjel verde;
- 200 ml de ulei;
- sare;
- bors, dupa gust.
Mod de Preparare Bors de sfecla cu cartofi si smantana
- legumele se taie marunt, cartofii in cuburi, iar sfecla se curata si se se rade;
- legumele se prajesc in ulei, apoi se sting cu bulion si putina apa fierbinte;
- se pun apoi intr-o oala cu apa fierbinte, in care se adauga si sfecla si cartofii;
- se lasa sa fiarba, apoi se drege cu smantana si oua si se inacreste cu bors; se adauga sare dupa gust si se presara verdeata tocata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.