
Tocana dobrogeana de porc
Pentru un pranz copios, tocana dobrogeana de porc e alegerea perfecta. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Bors de leurda
Fiertura de primavara, din usturoi salbatic, ce te energizeaza de la prima sorbitura.
Ingrediente
- 1 farfurie de foi de leurda proaspete;
- 2 cartofi;
- 1 legatura de ceapa verde;
- 1 ou;
- 1 litru de bors;
- 1 pahar de smantana;
- leustean;
- sare si piper.
Mod de Preparare Bors de leurda
- cartofii se taie cubulete si se pun la fiert in 2 l de apa cu sare, timp de 10 minute;
- separat, se pune la fiert borsul;
- ceapa se toaca, iar leuda se taie fideluta, apoi se adauga peste cartofi si se mai lasa pe foc, acoperit, inca 15 minute;
- se adauga apoi si borsul si se mai lasa pentru cateva clocote;
- se sareaza si se pipereaza;
- leusteanul se toaca si se presara peste fiertura;
- se drege cu ou batut cu smantana.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.