Iepure cu sos de rosii
Iepure cu sos de rosii, vin alb si ceapa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Bors de berbecut
Bors de berbecut cu loboda.
Ingrediente
- 2 bucati de carne de berbec, de la gat;
- 1 morcov;
- 1 radacina de patrunjel;
- 1 ardei gras;
- 1 ceapa;
- 4-5 legaturi de loboda;
- 400 ml de bors;
- verdeata;
- sare.
Mod de Preparare Bors de berbecut
- carnea se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare;
- se spumeaza si se adauga zarzavatul taiat marunt;
- dupa ce carnea si zarzavatul sunt aproape fierte, se pune loboda taiata suvite;
- dupa ce fierbe si loboda, se acreste cu borsul fiert separat si se sareaza;
- la final, se presara verdeata tocata.
Mod de servire
Se serveste cu smantana.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.