Ciorba de praz cu afumaturi
Se serveste cu ardei iute. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Bors cu tocmagei
Bors de gaina cu zarzavat, imbogatita cu smantana batuta cu ou si verdeata.
Ingrediente
- 1/2 de gaina;
- 500 ml de bors;
- 50 g de smantana;
- 1 ceapa;
- 1 morcov;
- 1 pastarnac;
- 1 telina;
- 1 radacina de patrunjel;
- 100 g faina;
- 1 ou;
- verdeata;
- sare si piper.
Mod de Preparare Bors cu tocmagei
- gaina se taie bucati si se pune la fiert;
- dupa ce se inmoaie, se adauga zarzavatul taiat bucati mari;
- se prepara un aluat din faina, ou, putina sare si putina apa, se intinde foaie si se taie fasii lungi, care se adauga in oala cand a fiert carnea;
- se sareaza, se pipereaza, se toarna borsul si, dupa primul clocot, se adauga smantana bauta cu ou si verdeata tocata marunt.
Mod de servire
Se serveste cu mamaliga.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.