Intoarse de vinete
Vinete prajite cu branza, oua si legume. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Bors ca la Alexandria
Ciorba din carne de vita si legume, acrita cu bors si imbogatita cu smantana si verdeata.
Ingrediente
- 400 g de carne de vita;
- 150 g de morcovi;
- 150 g de ceapa;
- 200 g de varza dulce;
- 250 g de cartofi;
- 250 g de rosii;
- 50 ml de ulei;
- 25 g de leustean;
- 25 g de patrunjel verde;
- 700 ml de bors;
- 125 g de smantana;
- 25 g de sare.
Mod de Preparare Bors ca la Alexandria
- carnea se taie in portii si se pune la fiert in apa rece cu sare; in timpul fierberii se spumeaza;
- zarzavatul se taie julien si se caleste in ulei aproximativ 20 de minute;
- ceapa se taie marunt si se pune peste zarzavat, dupa ce acesta s-a calit;
- se adauga apoi toate acestea fierturii, iar cand carnea e aproape fiarta, se adauga cartofii taiati cubulete si varza si se lasa sa mai fiarba impreuna 30 de minute;
- se pune apoi borsul, fiert separat, impreuna cu rosiile; se da in fiert si la sfarsit se adauga patrunjelul si leusteanul, tocate marunt;
- se serveste cu smantana.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.