Saramura de pui
Aceasta specialitate gazduieste toate bunatatile de la tara: carne de pui de casa si legume proaspete din gradina. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba moldoveneasca de burta
Ciorba de burta si rasol de vita, dreasa cu galbenusuri de ou batute cu otet si presarata cu leustean si patrunjel verde.
Ingrediente
- 1 kg de burta de vita;
- 500 g de rasol de vita;
- 120 g de ceapa;
- 40 g de morcovi;
- 40 g de telina;
- 40 g de patrunjel (radacina);
- 3 oua;
- 100 ml de otet;
- 30 g de orez;
- 20 g de leustean;
- 20 g de patrunjel verde;
- 15 g de sare;
- 3 g de piper.
Mod de Preparare Ciorba moldoveneasca de burta
- burta se curata, se spala in cateva ape calde si apoi in apa rece, si se freaca cu sare sau malai;
- se pune apoi la fiert, impreuna cu rasolul de vita si sare, in 2 l de apa rece;
- dupa ce s-a spumuit, se adauga zarzavatul intreg, lasand-o sa clocoteasca la foc moale 3-4 ore;
- dupa ce s-a inmuiat, zarzavatul se scoate; la fel si burta, care se taie in fileuri subtiri;
- orezul se fierbe separat, iar galbenusurile se bat cu telul impreuna cu otetul si cu acest amestec se drege zeama;
- se adauga apoi fierturii, impreuna cu burta, zeama dreasa, sare si piper, apoi se presara patrunjelul si leusteanul tocate fin.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.