Friptura de pasare cu afine si mere
Friptura de pasare, imbogatita cu cimbru si dafin, servita cu afine si mere. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Aripioare crocante
Aripioare de pui imbracate in pasta de unt cu usturoi si coapte in coaja de sticks-uri si alune pisate.
Ingrediente
- 6 aripioare de pui;
- 1/2 pachet de unt;
- 2 catei de usturoi;
- 100 g de alune nesarate si decojite;
- 1 pachet de sticks-uri;
- boia;
- sare si piper.
Mod de Preparare Aripioare crocante
- aripioarele se curata si se spala foarte bine, apoi se lasa sa se zvante;
- intr-un castron se amesteca untul, boiaua, sarea, piperul si usturoiul pisat, pana se obtine o pasta omogena, care se lasa la temperatura camerei;
- sticks-urile si alunele se piseaza cu ajutorul unui facalet;
- se unge fiecare aripioara cu pasta din unt, apoi se trece prin amestecul de sticks-uri si alune;
- se aseaza dupa aceea aripioarele intr-o tava unsa cu unt si se dau la cuptor pentru 30-35 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.