Rulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne
Paste cu carne in sos de rosii, cu rulouri de vinete cu smantana si cascaval ras, la cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Varzari
Placinte cu varza ca in Ardeal.
Ingrediente
- 300 g de faina;
- 1 ou;
- 200 g de untura;
- 100 ml de lapte;
- 1 lingura de drojdie;
- 1 kg de varza;
- sare si piper.
Mod de Preparare Varzari
- se amesteca faina cu oul si drojdia diluata in lapte, se framanta adaugand 100 g de untura si se lasa sa dospeasca o ora;
- varza se taie fideluta, se sareaza, se pipereaza si se pune la calit in untura;
- se intinde aluatul in foaie de 3-4 mm grosime si se taie patrate de cam 15 cm latime;
- fiecare bucata se umple cu varza calita, se ridica colturile, se inchid si se prajesc in untura incinsa.
Mod de servire
Se servesc cu smantana.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.