
Tochitura moldoveneasca
Tochitura moldoveneasca, un preparat traditional pentru zona Moldovei, va avea un gust de neuitat daca se va folosi un ceaun de tuci si va fi servit cu branza de oi framantata sau cas. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Varza cu carne ca la Giurgiu
Varza murata cu carne, rosii, slanina si cartofi in straturi, condimentata cu boia si cimbru si gatita la cuptor.
Ingrediente
- 1, 5 kg de varza murata;
- 500 g de carne de porc;
- 250 g de carne de vita;
- 100 g de slanina;
- 500 g de rosii;
- 100 g de cartofi;
- 100 g de untura;
- 50 ml de bulion de rosii;
- 2 g de boia de ardei;
- 5 g de cimbru;
- 8 g de sare;
- 3 g de piper.
Mod de Preparare Varza cu carne ca la Giurgiu
- carnea se curata, se spala si se taie in bucati potrivite; varza se toaca, lasandu-se cateva frunze intregi; rosiile si slanina se taie felii, iar cartofii rondele;
- se pun foile de varza intregi pe fundul unei cratite, care se acopera cu felii de slanina;
- peste se astern: un strat de varza tocata, unul de rosii, carne, piper, sare, cimbru, boia, apoi alt strat de varza, unul de carne, slanina, rosii, restul de condimente, iar deasupra se aseaza un strat de cartofi, peste care se toarna bulionul indoit cu putina apa;
- se da la cuptor si se lasa 2-2,5 ore.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.