Salata de cartofi si ridichi
Salata de cartofi fierti cu ceapa verde, ridichi si verdeturi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Tuslama de burta
O mancare dobrogeana din burta si carne de vita.
Ingrediente
- 400 g de burta de vaca;
- 1 kg de picior de vaca;
- 3-4 morcovi;
- 1 radacina de patrunjel;
- 200 g de telina;
- 2 cepe;
- 3 foi de dafin;
- 2 linguri de f`in`
- 100 ml de ulei;
- 2 oua;
- 30 ml de otet;
- sare.
Mod de Preparare Tuslama de burta
- burta si piciorul de vaca se spala bine si se freaca cu sare pana se albesc; se oparesc, se spala din nou, se curata si se pun la fiert;
- dupa 3 ore de fiert, se pun 200 g morcovi, patrunjelul, telina, ceapa, foile de dafin si se mai fierbe o ora, apoi se taie in cubulete burta si carnea de pe picior;
- morcovii ramasi se rad si se calesc in ulei, se adauga faina si se stinge cu zeama in care a fiert burta; se mai fierbe 30 de minute, se lasa la racit si se strecoara;
- se adauga la sos galbenusurile de ou, otetul, se amesteca, se toarna peste carne si se mai fierbe 10 minute;
- la sfarsit se pune sare.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.